Politica de confidentialitate

Politica de Confidentialitate

cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

AUTORULOTE 4 TRAVEL colecteaza date cu caracter personal pe paginile Site-ului sau, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

  • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

  • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

  • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

  • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

  • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

  • scopuri statistice;

Prin completarea datelor sale, fiecare Client isi exprima consimtamantul ca, AUTORULOTE 4 TRAVEL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Acestea vor fi colectate prin intermediul programului Wix, Yesware, Mail Chimp, Facebook, Instagram, Youtube intr-o baza de date si utilizate de acesta din urma in vederea organizarii de activitati de marketing/transmiterii de materiale cu caracter publicitar/promotional, in stricta conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Oricare Client are dreptul de a obtine de la AUTORULOTE 4 TRAVEL, prin intermediul unei cereri scrise ce va fi trimisa prin e-mail la adresa contact@rulote.4ue.eu, urmatoarele:

  • confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

  • dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

  • dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre AUTORULOTE 4 TRAVEL a unei cereri intocmita in forma scrisa, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Politica de confidentialitate AUTORULOTE 4 TRAVEL se refera la datele furnizate de catre Client prin formularele disponibile in sectiunea ,,Contact” si „Solicita oferta” a site-ului. AUTORULOTE 4 TRAVEL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

AUTORULOTE 4 TRAVEL se obliga ca datele colectate ale Utilizatorului/Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului/Utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie de la prevederile art. de mai sus va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

AUTORULOTE 4 TRAVEL va colecta urmatoarele date cu caracter personal: : nume, e-mail, numar de telefon, adresa, datele companiei.

Prin procesul de rezervare AUTORULOTE 4 TRAVEL va dobandi acces la documente de natura personala, cum ar fi acte de identitate, permis de conducere , detalii legate de efectuarea zborurilor sau a transferurilor. Aceste documente sunt arhivate electronic intr-o locatie securizata fizic si electronic, cu acces permis doar persoanei responsabile de securitatea datelor. Accesul la aceste date este acordat doar pe baza solicitarii organelor abilitate (Politie, Procuratura, firme de asigurari in caz de daune).

Toate autovehiculele AUTORULOTE 4 TRAVEL sunt echipate cu dispozitive de monitorizare a pozitiei, a vitezei si a starii vehicului (oprit/pornit/stationare). Aceste dispozitive permit imobilizarea de la distanta a autovehiculului, in cazuri intemeiate (furt, etc). Datele cu privile la pozitia vehiculului sunt stocate timp de 3 ani pe server securizat (furnizor Evo GPS ).

Toate locatiile de preluare/predare AUTORULOTE 4 TRAVEL sunt echipate cu sisteme avansate de Securitate si monitorizare anti efractie (colectare de imagini video zi/noapte de inalta definitie, inclusiv a placutelor de inmatriculare si imagini faciale, detector de miscare, bariere infrarosii cu activare automata a sistemului de supraveghere video).

AUTORULOTE 4 TRAVEL va transmite angajatilor sai responsabili de preluare/predare vehicule numele, prenumele, nr de telefon al clientilor indreptatiti sa preia/predea autovehiculele inchiriate, iar angajatii AUTORULOTE 4 TRAVEL vor legitima (act de identitate si permis de conducere ) fiecare conducator auto.

AUTORULOTE 4 TRAVEL va efectua, in etapa de analiza a identitatii clientilor de inchiriere rulote si autorulote, un proces complex de analiza in mai multe etape, care include verificarea identitatii persoanei care rezerva autovehiculul, a istoricului daunelor, a incidentelor cu alte firme de inchirieri auto si a altor informatii posibil de a pune in pericol autovehiculul sau personalul AUTORULOTE 4 TRAVEL (furturi, abuzuri, accidente provocate, conducere imprudenta, fara a se limita la acestea). Informatiile obtinute vor fi folosite doar in scop propriu si nu vor fi diseminate altor terti. Pe baza acestor AUTORULOTE 4 TRAVEL isi rezerva dreptul de a accepta sau refuza inchirierea, fara explicatii justificative .

Prin continuarea navigarii pe pagina de internet www.rulote4travel.ro si prin comunicarea Telefonica, prin e-mail sau alte mijloace de comunicare confirmati ca ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu aceste politici de colectare si utilizare a datelor.