Ce este autorulota?

Autorulota este un vehicul ce serveste in acelasi timp atat ca mijloc de transport, cat si ca spatiu de locuit.

Modelele noastre sunt echipate cu 6 locuri pe scaune, 6 locuri de dormit, bucatarie (dotata cu aragaz, frigider , congelator, chiuveta, blat de lucru), baie ( cabina de dus cu apa calda/rece, WC, chiuveta), spatii mari de depozitare, apa calda si caldura, panouri fotovoltaice

Toate autorulotele noastre sunt echipate special de iarna, cu incalzire pe gaz sau motorina, protectie antiinghet a instalatiilor, facandu-le utilizabile in conditii de confort deosebit la temperaturi intre -30 + 40 grade Celsius.

Autorulotele sunt pe deplin functionale atat in modul camping (conectate la surse de utilitati, in camping) , cat si in modul off camping (pe plaja sau in varf de munte, fara curent electric sau apa/gaz).

Pot conduce autorulotele cu permis cat. B?

DA. Toate autorulotele noastre se conduc cu permis cat. B (sub 3.5 tone).

Sa inchiriez sau sa cumpar?

Noi va oferim posibilitatea de CAMPER SHARING. Astfel cu doar 1000 EUR pe an puteti sa beneficiati de autorulota impreuna cu familia dumneavoastra. Achizitia unei autorulote pentru uz personal poate sa duca la un buget de 50.000 eur plus problemele cu parcarea, intretinerea etc..

In cazul CAMPER SHARING aceste probleme sunt rezolvate, in plus va rog sa va faceti calculele de amortizare in functie de numarul de concedii/zile de care puteti beneficia intr-un an.

Exista posibilitati de campare in Romania?

DA, exista peste 80 de camping-uri in ROMANIA. Aveti harta lor pe pagina noastra de Facebook. In plus la fiecare traseu vom recomanda si camping-uri de-a lungul traseului si sa nu uitam de off-camping, preferat mai ales de turistii straini.

Care este consumul de combustibil?

In general o autorulota consuma motorina, aproximativ 9-11 l/100 km, in functie de incarcare si stilul de condus al fiecarui sofer.

Care este viteza de deplasare?

Din punct de vedere legal nu este nici o limitare speciala pentru autorulote, ele respecta aceleasi restrictii de circulatie ca si autoturismele.

Pe autostrazi recomandam o viteza de deplasare de 100-110 km/h, iar pe soselele nationale o viteza de 80-90 km/h.

Pe drumuri cu curbe/viraje stranse trebuie o atentie sporita, datorita greutatii si a inaltimii poate produce balans. In general pe aceste drumuri se recomanda o viteza cu 10 km/h mai scazuta decat indicatorul de viteza de pe drumul respectiv.

Pot conduce mai multi soferi autorulota?

DA, nu limitam numarul de soferi, dar trebuie respectata regula minim 25 ani si minim 3 ani vechime permis cat. B.

Exista asigurare?

DA, full CASCO si RCA. In cazul unui accident trebuie sa anuntati organele de politie si sa ne anuntati pe noi pentru a va oferi suportul.

Aveti limita de kilometrii?

NU, dar recomandam o distanta de maxim 5-600 km pe zi deoarece este obositor si totusi e o diferenta fata de masina dumneavoastra pe care o conduceti zi de zi.

Care este garantia perceputa?

Garantia este de 500 Eur (echivalent in RON la momentul perceperii) si se va incasa in momentul ridicarii autorulotei sau inainte prin virament bancar.

Garantia se returneaza in cazul predarii in bune conditii a autorulotei, in caz de accident se retine 250 eur care este contravaloarea francizei CASCO, in cazul in care autorulota trebuie sa ramana in service pentru mai mult de 3 zile, garantia se retine in totalitate ca daune interese.

Prezentare functionalitati autorulota

Explicatii utilizare Bazin WC

Explicatii utilizare pat si masa

Explicatii utilizare trapa aerisire

Explicatii utilizare WC

Explicatii utilizare panou comanda

Explicatii utilizare alimentare apa

Explicatii utilizare spatiu depozitare

Explicatii utilizare dus

Explicatii utilizare priza alimentare

Explicatii utilizare butelie

Explicatii utilizare geam

Explicatii utilizare gura de aerisire

Explicatii incalzire apa calda