Care este varianta potrivita de stationare  cu autorulota si unde ni s-ar potrivi sa mergem in vacanta de iarna: pe partiile de ski, pline de viata si de voie-buna sau la targurile de Craciun, pline de magie si de credinta, din cele mai frumoase orase ale Europei?

Rulote Blog Rulote Blog

Rulote Blog Rulote Blog

Adevarul este ca ambele variante ne ofera experiente foarte diferite si multi turisti aleg in aventura lor cu autorulota varianta care sa combine aceste doua posibilitati de petrecere a vacantei, in anotimpul de iarna, alaturi de familie si de prieteni.

Nu ne deranjeaza sa acceptam ca uneori pur si simplu nu ne putem decide asupra carui tip de vacanta sa ne orientam, la ski sau la targul de Craciun, pana cand nu pornim cu adevarat la drum!

Este posibil sa plecam doar cu gandul la targul de Craciun, iar cele 4 roti sa ne duca pana la baza unei partii de ski sau sa pornim cu gandul ca suntem interesati strict de sporturile de iarna si sa ne trezim cu decoratiuni de Craciun in mana si cu ochii luminati de ghirlandele viu colorate, expuse la magicele targuri de Craciun.

Stationarea in campinguriele din apropierea partiei de ski ne ofera multe facilitati: skipass inclus, transfer gratuit pe partie, peisaje de vis si timp alocat doar distractiei, familiei sau prietenilor, iar stationarea in campingurile din apropierea centrelor marilor orase din Europa, ne ofera frumusetea si eleganta unui oras la picioare.

Rulote Blog Rulote Blog

Rulote Blog Rulote Blog

In concluzie, suntem convinsi ca orice turist poate profita de o vacanta pe timp de iarna, traind magia Craciunului si practicand sporturi de iarna.

Noi stim ca se poate si vom reveni curand cu poze, sfaturi si entuziasm din calatoriile noastre!