Autorulota este un autovehicul care ofera toate elementele de confort ale unei camere de locuit. Este deopotriva, o casa pe roti si mijloc de transport, astfel diferentiindu-se de rulotele simple, care este detasabila si optionala.
In functie de model si de preferintele fiecaruia autorulota poate fi dotata cu 2 sau mai multe locuri, paturi simple sau duble, banchete, dulapuri, aragaz, frigider, centrala, incalzire, rezervoare de apa curata si reciclata, bucatarie, baie, antena satelit, TV+DVD, geamuri electrice, GPS (urmarire prin GPS), suport pentru biciclete, porbagaj mare, dotari speciale pentru iarna si asigurare CASCO.

 

DE CE SA FOLOSESTI SERVICIUL DEINCHIRIERE AUTORULOTE

Avand invedere ca autorulota este combiantia ideala intre un vehicul si o casa, vei avea libertatea de a merge oriunde iti doresti, oricand si oricat doresti. Atunci cand apelezi la un serviciu de inchirere autorulote, distantele nu vor mai fi o problema, iar cheltuielile vor fi considerabil mai mici decat atunci cand mergi intr-o vacanta, conditionat de cazarea la hotel si deplasarea cu avionul.

 

AVANTAJELE SI CONDITIILE INCHIRIERII DE AUTORLOTE

Firma de inchiriere autorulote, Rulote4travel, iti ofera ca avantaje:

– o flota moderna de autorulote, cu an de fabricatie 2018 si 2019, cu 4,5 sau 6 locuri, cu dimensiuni variate, dar care se conduc foarte usor, daca ai peste 25 de ani, si ai permis categoria B de minim 3 ani;

– test driving gratuit pentru tine si familia ta;

– Numar nelimitat de km in Europa.

CAMPER SHARING, un concept inovativ in Romania, care inseamna ca, doar cu 1000 de euro, vei putea beneficia de 3 sejururi de cate o saptamana in orice perioada a anului. O saptamana in sezonul de vara intre 15 iunie si 15 septembrie,  o saptamana in sezonul intermediar intre 01 martie si 15 iunie sau intre 15 septembrie si 30 octombrie si o saptamana in extrasezon, intre 1 noiembrie si 28 februarie. Prin aceasta oferta, Rulote4travel poate pune la dispozitie autorulote de inchiriat, model 2018, cu 6 locuri omologate si 6 locuri pat, cu care poti sa calatoresti oriunde in Europa si fara limita de kilometri.

Ca discount-uri, firma iti ofera 10% pentru sejururi mai mari de 10 zile si 5% pentru plata integrala.

Conditiile generale pentru inchiriere autorulote sunt:

-soferii sa aiba minim 25 de ani si permis categoria B de minim 3 ani;

-se va solicita o garanție in valoare de 500 de euro, ce va fi returnata la predarea acesteia in bune conditii;

-transfer in orice oras din Romania;

-perioada minima de inchiriere este de 5 zile in sezonul de vara si de 3 zile in restul anului;

-pentru rezervare vei trimite copii scanate ale permisului și actului de identitate;

-vei achita 30% avans in momentul inchirierii, 30% cu 30 zile inainte si 40% la inchiriere.

La pretul de inchiriere se vor adauga costuri suplimentare pentru urmatoarele servicii obligatorii precum: igienizarea autorulotei, full CASCO, asistenta rutiera 24/24 pe teritoriul Europei prin EuropAssistance, consumabile (butelie gaz, substante chimice toaleta, hartie igienica solubila etc).

Poti, de asemenea, sa inchiriezi si accesorii suplimentare ca: set pat (lenjerie pat, perna, patura/plapuma), set prosoape (1 mare+1 fata/maini), grill, carbuni, set camping (masa camping+4-6 scaune), biciclete sau kit extra consumabile pentru sejururi mai mari de10 zile.