CAMPER SHARING - concept inovativ in Romania

1000 EUR = 3 SAPTAMANI 

Va punem la dispozitie doar autorulote model 2018 si 2019, 6 locuri omologate, 6 locuri pat.

Cu doar 1000 euro ai la dispozitie o autorulota model 2018 sau 2019 cu care poti sa calatoresti oriunde in Europa fara limita de kilometri.

Tariful unic de 1000 EUR iti ofera posibilitatea de a-ti rezerva in orice perioada a anului 3 sejururi de cate o saptamana in sezonul de vara (15 iunie – 15 septembrie), sezonul intermediar (01 martie – 15 iunie/15 septembrie – 30 octombrie) si extrasezon (1 noiembrie – 28 februarie).

In cazul in care doresti mai multe zile si exista disponibilitate vei achita numarul de zile suplimentare, iar in cazul in care doresti mai putine zile trebuie respectata politica companiei referitor la numarul de zile de inchiriere: minim 5 zile in sezon si 3 zile in rest.

Zilele se pot cumula astfel incat sa se respecte urmatorul principiu: 7 zile/fiecare sezon (Exemplu: in sezon intermediar sau extrasezon poti cumula un sejur de 3 zile cu unul de 4 zile).

Achitarea celor 1000 eur iti garanteaza 7 zile/sezon = 21 zile in total/an si iti va permite sa-ti alegi perioada celor 3 sejururi in cazul in care cunosti exact datele. In cazul in care nu cunosti exact datele, poti rezerva ulterior perioadele, dar va trebui sa tinem cont si de celelalte rezervari.

Numarul maxim de persoane pentru un CAMPER SHARING este 10, iar alegerea celor 3 sejururi va fi in ordinea rezervarii lor de catre cei 10.

Dreptul de CAMPER SHARING nu se poate ceda, este obligatoriu ca unul dintre soferi sa fie cel care semneaza contractul de CAMPER SHARING, acesta bineinteles putand fi insotit de inca maxim 5 persoane fara niciun cost suplimentar.

Conditiile de CAMPER SHARING sunt identice cu cele pentru inchiriere (*vezi sectiunea PRETURI) cu exceptia faptului ca veti plati doar 1000 eur (tva inclus) pentru 21 zile.

VA ASTEPTAM SA EXPERIMENTATI!!!