Blog Rulote Blog

Te ajutam sa iti alegi autorulota perfecta pentru tine!

“Spune-mi cu cine umbli ca sa iti spun cine esti”, zice un proverb romanesc.

Rulote4travel ar spune putin diferit: “Spune-mi ce cazare alegi cand pleci in concediu, ca sa iti spun in ce relatii esti cu cei dragi. “

Te-ai gandit ca autorulota poate aduna toate persoanele dragi, langa tine, in acelasi timp?

Iti dam un sfat: Nu sta departe de oamenii dragi si in concediu!

Daca intr-un final te-ai decis sa pleci in vacanta cu prietenii apropiati sau cu familia, bucura-te pe deplin de prezenta lor, 24h/24.

Vei descoperi ca sunt lucruri noi de aflat despre cei de langa tine, lucruri pe care nu ai avut timp sa le observi, in viata de zi cu zi, dar nici in ultimul concediu in care doar ati vizitat locuri pe fuga.

In concediu cu autorulota, vei avea timp mai mult sa comunici cu persoanele dragi, intr-un mod relaxat si binedispus.

E imposibil sa ai altfel de stare, atunci cand te afli chiar in locul in care iti doresti sa fii, cu cei dragi alaturi si cu intreaga casa dupa tine.

Chiar daca pleci in vacanta, pentru o perioada scurta de timp, vei vedea ca te vei bucura mai mult de compania aleasa, decat daca ai fi stat cazat intr-un hotel, in camere diferite sau chiar in aceeasi camera.

Cine nu a visat sa plece cu toata familia la un loc, in concediu si sa se bucure de prezenta tuturor persoanelor dragi, in acelasi timp?

Cine nu si-a dorit sa imparta aceeasi incapere cu prietenii, si sa dea o petrecere in pijamale, chiar daca a trecut ceva timp de la ultima petrecere de acest fel.

Concediile cu autorulota sunt diferite!!

Daca ai copilasi, inchiriind o autorulota le vei da ocazia ideala, sa se bucure de libertate, de aer proaspat si de natura, pe langa toate celelelate activitati de care se bucurau de obicei, intr-un concediu obisnuit.

Cu siguranta povestile in jurul focului de tabara vor fi mai atractive decat cititul povestilor in camera de hotel. Mesele vor fi mai gustoase si copii tai vor avea parte de educatie direct din natura, mai ceva ca de la orele de stiinte, de la scoala.

 Daca vrei sa pleci in concediu cu parintii tai, pe care i-ai vizitat tot mai rar in ultima vreme, din cauza activitatilor cotidiene, autorulota iti va oferi ocazia sa te bucuri de ei pe deplin si sa te simti fara nicio grija, la fel ca in copilarie.

Daca alegi sa pleci in vacanta cu prietenii, autorulota va fi locul perfect in care sa va bucurati impreuna, de o varietate de interactiuni si de experiente.

Cele mai romantice seri in doi, le poti petrece tot cu autorulota, in concediu. Vei avea ocazia sa iti vezi partenerul, in lumina lunii si sub razele rasaritului.

Autorulota este locul perfect in care sa iti intalnesti punctele comune cu cei dragi, in care sa te bucuri de asemanari, dar si deosebiri. Pana la urma deosebirile fac diferenta si de acolo vin experientele noi si interesante…la fel ca in concecdiile cu autorulota.

Putem spune ca autorulota este locul ideal in care sa iti consolidezi relatiile cu cei dragi, daca luam in considerare studiile care sustin ca ne este mai usor sa intretinem o relatie interpersonala, cu o persoana care este mai aproape de noi, in spatiu.