Blog Rulote Blog

Un concediu cu autorulota reusit.

Desi rulotismul e la inceput in Romania, aceasta forma de turism recreational, ia amploare pe zi ce trece!

Rulotismul nu e cea mai ieftina cale de a vedea lumea, insa ofera libertate nemarginita, senzatii si clipe de neuitat, aspecte care nu pot fi cuantificate in bani!

Daca faci parte din categoria de persoane care inca mai crede ca cei care aleg sa plece in concediu cu autorulota, fac asta pentru ca e mai ieftin decat intr-un concediu obisnuit, afla ca acesta este ultimul lucru la care se gandesc iubitorii de libertate.

Ce treaba au iubitorii de libertate cu autorulotele??

Iti spunem noi: toti cei care aleg sa mearga in vacanta cu autorulota sunt oameni care iubesc sa fie liberi, sa isi organizeze timpul dupa bunul plac si sa fie exact in locul in care isi doresc, pentru cat timp isi doresc.

In concediu cu autorulota, nu te sperie nici vremea, nici noaptea, nici ceasul si nici ideea ca e posibil sa ai parte de surpize neplacute la cazare, desi ti-ai golit in prealabil o buna parte din cont, cand ai platit pentru anumite conditii.

 

  • Mai stii drumurile alea lungi si obositoare, facute pe fuga, pentru a prinde ora de check-in?
  • Iti mai aduci aminte de momentele alea cand cautai disperat, cazare si cele mai bune locuri nu doar ca erau la preturi exagerate, dar erau si deja ocupate?
  • Iti amintesti de conditiile mai putin decente, pe care le-ai gasit nu doar o singura data, in locul in care urma sa te cazezi??
  • Dar de vecinii prea petrecareti??
  • Iti amintesti de zilele monotone de vacanta, petrecute intre apusuri si rasarituri distincte, intre aceeasi pereti, acelasi balcon mic, acelasi hol si acelasi lift?

Uita de toate astea! Daca alegi sa inchiriezi o autorulota, vei scapa de stresul celor de mai sus!

Cu autorulota poti opri de cate ori vrei, la restaurantele pe care le intalnesti in drum spre destinatia ta, pentru ca nu esti conditionat de nimic…Desigur, asta daca nu doresti sa iti pregatesti masa chiar in casuta ta pe roti.

Cu autorulota, fiecare zi va fi unica si nu vei mai pierde timpul din cauza  deplasarilor intre locul de cazare si obiectivele turistice, pentru care ai mers in concediu.

Autorulota iti ofera ocazia sa fii propriul ghid turistic, stabilindu-ti singur itinerariul vacantei tale.

Iar in rest, tot timpul iti va ramane pentru diferite activitati si pentru odihna.

Poate cel mai mare avantaj al concediilor cu autorulota este ca poti sa iti schimbi traseul sau de ce nu, sa schimbi chiar destinatia de vacanta, fara niciun cost si fara nicio implicatie suplimentara!

Gandeste-te ca ai toata casa cu tine, acolo unde vrei tu sa fii.  Ai un living cochet, un dormitor generos, exact in inima naturii, o cabina de dus luxoasa, o bucatarie cu vedere la peisajul pe care il doresti. Si, mai mult decat atat, ai propria terasa, exact in fata casei tale de vacanta.

Autorulota ofera experiente unice, dilata timpul si se adreseaza oricarei persoane care este deschisa la nou.

Asadar, autorulota poate raspunde celor mai importante nevoi ale vacantei tale!

Profita de libertate si transforma vacantele tale in momente memorabile, alegand sa pleci in concediul mult asteptat, cu autorulota!