Daca te decizi sa cumperi sau sa inchiriezi accesorii pentru autorulote, atunci pe site-ul xgocamping.ro vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru acest grup de produse. Dusul este un accesoriu integrant al unei autorulote. Aceasta va fi o achizitie indispensabila si utila si va fi foarte convenabila pentru tine atunci cand calatoresti, la fel ca si celelalte accesorii pentru autorulote despre care vom vorbi mai jos.

Accesoriile pentru autorulota pot fi achizitionate atat in ​​faza de constructie a vehiculului, cat si pentru modernizarea acestuia. Daca ai intrebari sau ai nevoie sa cumperi un dus pentru autorulota, poti contacta intotdeauna reprezentantii xgocamping.ro pentru a te ajuta in a face o alegere.

Kitul de canalizare pentru furtunuri

Furtunul de canalizare pentru autorulota are un racord baioneta care se conecteaza in siguranta la canalul de evacuare si la inelele de retinere, pentru a asigura o instalare sigura. Ansamblul furtunului pliabil este extins pana la statia de descarcare, iar firul de otel iti permite sa manipulezi furtunul asa cum iti doresti. La celalalt capat, adaptorul este potrivit pentru orice conexiune de canalizare si protejeaza furtunul. Cotul translucid iti permite sa vezi cand rezervorul este gol. Daca furtunul se deterioreaza, mai ales in timpul calatoriei, este nevoie de inlocuirea lui.  Daca vrei sa inlocuiesti furtunul, fitingurile pivotante si inelele de fixare, sau daca vrei sa ai rezerva de accesorii, poti intra pe site-ulxgocamping.ro pentru a cumpara accesorii autorulota. Aceste accesorii sunt compacte  pentru o depozitare usoara. De asemenea, poti achizitiona capace de capat pentru a preveni picaturile, garnituri care ofera o conexiune stransa, sigura, furtun din otel armat, fitinguri detasabile care pot fi refolosite pe furtunuri noi etc.

Suporturi pentru biciclete, motorete (accesorii pentru autorulote)

Daca vrei sa calatoresti cu bicicleta sau chiar cu motocicleta, nu o poti pune in cabina fara a compromite confortul. Pentru calatoria cu autorulota, exista un suport pentru bicicleta  sau un trunchi special pentru motocicleta, care poate fi achizitionat sau inchiriat de la firma xgocamping.ro. Dupa instalare si fixare, poti merge in siguranta cu bicicleta sau motoreta pe orice distanta. De asemenea, un astfel de suport poate fi plasat strict in partea din spate a autorulotei. La deschiderea usii autorulotei, suportul pentru bicicleta nu iti va obstructiona accesul si nici nu te va incurca. Sinele pentru instalarea bicicletelor pot fi deplasate in ambele directii, ceea ce iti va permite sa blochezi in mod corespunzator fiecare bicicleta. Pentru a asigura o protectie maxima pentru echipamentul de ciclism, portbagajul poate fi echipat cu un suport special care protejeaza bicicletele de precipitatii si de alte influente.

Caracteristicile suporturilor de biciclete pentru autorulota

  • In functie de modelul de suport pentru biciclete, puteti transporta doua, trei sau mai multe biciclete;
  • Este posibil sa reglezi suporturile pentru roti si deplasarea sinelor in ambele directii;
  • Rack-ul pentru biciclete poate fi atasat la usa din spate dreapta sau stanga;
  • Incarcarea maxima medie pe suportul pentru biciclete este de 60-70 kg.

Instalarea suportului pentru biciclete in interiorul autorulotei, implica gaurirea in usa, precum si stabilirea inaltimii de siguranta pentru transportul bicicletelor. Acest proces ar trebui sa fie abordat cu cea mai mare seriozitate, deoarece integritatea bicicletelor si a altor utilizatori ai drumurilor, depinde de calitatea instalarii ansamblului pentru biciclete.